Info: Openingstijden rondom de feestdagen

Voor het omzetten van de huidige database naar het nieuwe ERP-systeem is cable concepts center gesloten van 20 december tot 6 januari. Eerst gaat op 6 januari de backoffice (ERP) live en medio februari de frontoffice (webshop).

12-10-2019

Ons huidige software-systeem heeft na 16 jaar het einde van zijn levenscyclus bereikt,

We grijpen die mogelijkheid direct aan voor 3C 2.0. U begrijpt dat dit een forse operatie is. Voor het omzetten van de huidige database naar het nieuwe ERP-systeem is 3C dan ook gesloten van 20 december tot 6 januari. Achter de schermen werken we door in stilte.

De implementatie zal in delen gebeuren. Eerst gaat op 6 januari de backoffice (ERP) live en medio februari de frontoffice (webshop). Graag horen we van u wie binnen uw organisatie de verantwoordelijke is om uw portal (toegangspagina) te beheren, zodat wij deze persoon zijn inlog kunnen verstrekken. Dit kan door een mail te sturen naar sales@3c-nl.com

Let op: vrijdag 20 december is de laatste dag van dit jaar dat wij uw goederen kunnen ontvangen en versturen, Daarna zijn wij twee weken gesloten. Vanaf 6 januari staan wij dan weer voor u klaar.

De website 3c-nl.com zal vervangen worden door de webshop. Voor onze actuele artikelen en andere corporate activiteiten kunt u nu al op cableconceptscenter.com terecht. Als u dit leest heeft u de juiste weg al gevonden!