Gebouwbekabeling

De ene connectie is de andere niet. De pure schoonheid van elke infrastructuur, elk gebouw en elk datacenter komt van binnenuit. Zeker ondergronds wil je dat verbindingen presteren. Dat de BNA de Noord-Zuidlijn tot ‘Beste Gebouw van het Jaar 2019’ kroont, dragen wij met gepaste trots.

Met de druppels op de afbeelding kunt u elk aspect van gebouwbekabeling uitvergroten. Ons team kan u hier alles over vertellen.

 • BNA gebouwbekabeling
 • Patchkast


  In deze netwerkkast wordt de apparatuur geplaatst waarmee je het gebouw kunt beheren. Steeds meer neemt de domotica toe in gebouwen en woningen. Om dit allemaal keurig en overzichtelijk te plaatsen is een patchkast een vereiste.

 • Fiber to the desk


  Glasvezel wordt een steeds meer gemeengoed. In moderne kantoorgebouwen wordt de vezel tot aan de werkplek geblazen.

 • Netwerk bekabeling


  We willen er op kunnen vertrouwen dat als er brand uit breekt, de alarmeer systemen ook werken. Wij hebben een volledig gekeurd brandbekabelingsconcept in ons programma. Hierin zitten kabels die 30, 60 of 90 minuten hun functie behouden tijdens brand.

 • Vloerpot


  Kantoortuinen dienen ervoor om de werkplekken flexible in te kunnen richten. Hierbij is de vloerpot een heel handig product. Zowel data, glasvezel en spanning kunnen allen in een vloerpot worden samengebracht. Hierdoor behoren de lelijke kantoorzuilen tot het verleden.

 • Handhole


  Dit product zorgt ervoor dat je vrij kunt werken in de grond om bijv. in een glasvezel closure kabels uit te lassen, zodat een gebouw/bedrijf op glasvezel kan worden aangesloten

 • Buis- en kabelinvoeren


  Om te voorkomen dat er water in de kelder komt of ongedierte, kunnen we met dit kabelafdichtingssysteem van Hauff iedere invoer waterdicht krijgen.