Energie en Duurzaamheid

Energiekabels voor de transmissie en distributie van energie voor de meest uiteenlopende elektrische installaties? U merkt hoe hard die nodig zijn als ze het ineens niet meer doen. Autolaadstations of terugleveringen aan het net: we gaan naar een spannende nieuwe tijd. Een tijd ook met hoe langer hoe meer hernieuwbare en duurzame energiebronnen.

Maar sowieso één waarin niemand wil bibberen onder de douche. En waarin geen plant manager zijn productielijnen graag ziet vastlopen; uptime en betrouwbaarheid zijn alles. Ook onder de meest kritische omstandigheden en intelligent afgestemd op de energiebehoefte. 

Voor deze stroomdsitributie levert 3C betaalbare, efficiënte en duurzame hoog- en laagspanningskabeloplossingen en accessoires. Van boven- en ondergrondse of onderzeese verbindingen, hoogspanningslijnen en schakelstations tot veldkasten en regelhuisjes.

Onze specialiteit is power cabling. Netwerkbeheerders, nutsbedrijven, industrie en energiebedrijven doen er hun voordeel mee. En tegenwoordig ook (bio)centrales en on- en offshore windmolenparken met de bijbehorende substations. Want betrouwbaarheid, lage onderhoudskosten en een dito storingsfrequentie geven onze klanten extra energie.

Bekijk onze webshop