Zakelijke dienstverlening

In veel bouwbestekken en op kantoren wordt bekabeling gezien als sluitpost. Maar voor wie elk moment wil kunnen beschikken over alle relevante data is ‘up time’ cruciaal. Goede bekabeling maakt snellere en betere verbindingen mogelijk. Uiteindelijk bepaalt het de kritische prestaties van uw ICT en daarmee van uw medewerkers. Neem dit dus mee in uw begroting.

LAN-bekabeling gaat doorgaans langer mee dan uw applicaties en hardware. Hier zijn veel onderhoudskosten te besparen. Planmatige aanleg betaalt zich direct terug. Zijn wireless, VOIP, mobiel of thuiswerken lastig te integreren? Dan kan het zijn dat uw netwerk capaciteit tekort komt. Overweeg dan een bekabelingsupgrade. Op onze functionaliteit kunt u rekenen.

Koper, coax of glas. MER’s, SER’s, kasten, patchpanels, connectoren of meetapparatuur: wij leveren alles voor uw kantoorbekabeling. Met onze expertise bouwt u aan duurzame connectiviteitsoplossingen. Dat doen wij overigens ook voor distributiecentra, ziekenhuizen, hotels en winkels. 

Ons portfolio wordt steeds afgestemd op de specifieke eisen met betrekking tot brandveiligheid, functiebehoud, prestaties en installatiegemak. Als het ons ligt: toekomstbestendig. Met onze logistieke diensten, snelle leveringen en expertise in totaaloplossingen bespaart u sowieso tijd en geld. En, u blijft flexibel. Onbetaalbaar in zakelijke dienstverlening.

Bekijk alle artikelen op onze webshop