Railinfra en vervoer

Onze mobiliteitsbehoefte flexibiliseert in sneltreinvaart. Luchtvaart-, file- en uitstootproblematiek stimuleren het vervoer over rails. Reizigerscomfort, operationele efficiency, veiligheid en snelheid vragen om nieuwe oplossingen.

Bij 3C zijn we daar best goed in. Zo leverden wij bedrijfskritische systemen en bekabeling voor de Noord-Zuidlijn, die onlangs door de BNA gekroond werd tot ‘Beste Gebouw van 2019’. We bieden middenspannings- en instrumentatiekabels in een breed scala aan innovatieve breedbandconcepten voor systeemapplicaties langs baanvakken, op stations en in metrotunnels.

(Brand)veiligheid, elektromagnetische afscherming en weerstand zijn relevante zaken voor railinfrastructuur. Geavanceerde boordtechnologie, zoals data- en energietransmissie, vereisen meer en beter betrouwbare kabelverbindingen in trams, metro’s en andere OV-netwerken.

3C speelt daarop in met signalisatie-, energie- en telecommunicatiekabels die voldoen aan de eisen en standaarden in deze markt. Onze gecertificeerde, brandbekabeling voldoet aan de hoogste standaard. Ook levert 3C railspecifieke energiekabels, laagspanningskabels, signaalkabels en glasvezelkabels met alle bijbehorende accessoires. 

Soms ook ontwikkelen we samen met opdrachtgevers nieuwe oplossingen voor schakelkasten of observatiecamera’s, zoals geïmplementeerd bij Rotterdam CS. Naast scherpe standaardcofiguraties weten we dus ook innovatief wat ‘vertrekken en aankomen’ betekent.

Bekijk alle artikelen op onze webshop