Weg- en waterbouw

Infrastructurele werken hebben hoge prioriteit. Onze mobiliteit vereist nauwkeurige monitoring van verkeersstromen en investeringen in de veiligheid van weggebruikers. Openbare verlichtingsinstallaties en verkeersmanagementregelingen vereisen kwalitatieve bekabeling en connectivity. 

3C levert zowel standaardoplossingen, waaronder signaalkabels en datakabels, halogeenvrije kabels, als ook specifieke kabeloplossingen, variërend van kabels met functiebehoud.

Ook externe netwerken (Wide Area Network) bepalen de uiteindelijke prestatie van ICT-systemen. Glasvezel bezit momenteel de beste eigenschappen voor onze toekomstige communicatiebehoeftes over IP. De hoge transmissiesnelheid, minimale storingsgevoeligheid en een lange levensduur zetten hiervoor de standaard. Daarnaast leveren we de techniek om panden aan elkaar te koppelen of met WAN te verbinden.

Koper heeft nog niet afgedaan. De bestaande kopernetwerken hebben meer bandbreedte gekregen. Koper biedt interessante opties voor ombouw of uitbreiding. Voor welk type kabel ook, 3C levert een compleet assortiment voor de professionele aanleg van de infrastructuur, zoals kasten, HDPE-buizen, handholes en manholes. 

De inframarkt bestaat veelal uit langlopende bouwplannen, variërend van tunnelvoorzieningen tot specifieke signaleringsoplossingen rond (water)wegen. Onze projectmatige aanpak en leveringen op locatie zorgen dat in elk geval data u één uitdaging minder heeft. Snel, persoonlijk en op maat, gaat u die deadline halen.

Bekijk alle artikelen op onze webshop