ADVA

Op zoek naar transmissie en storage van data, voice en video met een minimale responsvertraging? ADVA levert de software-oplossingen die uw netwerk laten meegroeien met de toenemende bandbreedtes.

Optical networking

Ooit begon het Duitse ADVA met een helder idee: de transmissie en storage van data, voice en video op hoge snelheid en met een minimum aan responsvertraging. 2016 bracht de grote doorbraak. Daarna regende het business awards voor de innovatieve producten van ADVA waarmee het een nieuwe standaard zette.

Bent u benieuwd welke voordelen ADVA voor u heeft? Wij vertellen u er graag meer over.

Schaalbare netwerken

Toch bleef de visie van ADVA dezelfde. De producten zijn de bouwstenen voor de netwerken van morgen. Zowel op micro- en metroniveau als over lange afstand. ADVA levert intelligente, software-oplossingen die uw netwerken veilig mee laten groeien met de toenemende bandbreedte.

Optical – ethernet platform

Allereerst heeft ADVA een uitgebreid aanbod voor ontwikkelende netwerken. Betaalbaar en functioneel. Een belangrijke troef is het ‘Optical + Ethernet-platform’ dat stoelt op een basis van glasvezel, ethernet en intelligente software. Daarnaast helpt de technologie dienstverleners en bedrijven om een schaalbare infrastructuur te ontwikkelen die voldoet aan de strengste netwerkvereisten. Het resultaat is overzicht, flexibiliteit en efficiency.

Innovatieve standaard

Vanaf het begin zitten onderzoek en innovatie ADVA in de genen. Hierna nam nam het een voorsprong in technologie. Een wereldwijd team van ingenieurs en ontwikkelaars werkt er hard aan die voorsprong te behouden. Het doel blijft om grote én kleine bedrijven verder te helpen.

Voor een verbonden wereld

Kort samengevat: onze moderne samenleving vereist online connectiviteit. Waar en wanneer dan ook. En dat is maar het begin. Met ontwikkelingen als bijvoorbeeld Remote Access, Wireless Computing en The Internet of Things zal ons dataverkeer sterk toenemen. Is uw netwerk er klaar voor? Schakel dan over op een optisch ethernet-netwerk. Van ADVA. Mét onze service.

Meer weten?

Alles draait om het ontwikkelen van de juiste technologie op het juiste moment. Het netwerk van morgen, betekent vandaag samenwerken en informatie delen. En precies dát doen wij graag!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.