ADVA

Optical networking
Ooit begon het Duitse ADVA met een helder idee: de transmissie en storage van data, voice en video op hoge snelheid en met een minimum aan responsvertraging. 2016 bracht de grote doorbraak die in de branche niet onopgemerkt bleef. Het regende business awards voor innovatieve producten waarmee het bedrijf nieuwe standaards zette.

Optical + Ethernet-platform
Ondanks alle veranderingen bleef de visie van ADVA dezelfde. De producten zijn de bouwstenen voor de netwerken van morgen, waarmee het mogelijk is om steeds meer gegevens over de hele wereld te transporteren. Zowel op micro- of metroniveau als over lange afstand creëert ADVA intelligente, software-geautomatiseerde oplossingen die toekomstige generaties zullen voorzien van netwerken die kunnen schalen om te voldoen aan de toenemende bandbreedte-eisen.
ADVA heeft een uitgebreid portfolio dat inspeelt op sterk ontwikkelende netwerkbehoeften. Kosteneffectief en met intelligente functionaliteit. De spil in het portfolio is het ‘Optical + Ethernet-platform’ dat stoelt op een basis van glasvezeltechnologie, ethernetfunctionaliteit en intelligente software. Technologie die dienstverleners en bedrijven helpt om een zeer schaalbare en geautomatiseerde infrastructuur te ontwikkelen die voldoet aan de strengste netwerkvereisten. Eenvoud, flexibiliteit en efficiëntie in netwerken is het credo van onze oosterburen.

Nieuwe standaards in innovatie
Onderzoek en innovatie bepalen het dna van ADVA en stelde het bedrijf in staat om technologieleider te worden. Het luistert niet alleen naar de industrie, maar stuurt die naar voren met een wereldwijd team ingenieurs en ontwikkelaars. Nieuwe, economische manieren ontdekkend om het hardware- en softwareaanbod te verbeteren, ontsluit ADVA de volgende generatie netwerken tot de kern.

Voor een verbonden wereld
Bijna elk aspect van de moderne samenleving vereist enige vorm van online connectiviteit. We leven in een verbonden, global village. Deze connectiviteit wordt aangevuurd door toegang tot bandbreedte en veel ervan. Waar we ook zijn en wanneer we dat nodig hebben. Dat is het motto van de mobiele generatie van vandaag. Bovendien is dit alleen de start. Met ontwikkelingen als Remote Access, Wireless Computing en The Internet of Things zal dataverkeer exponentieel toenemen. Is uw netwerk er klaar voor? Stop met wachten. Maak uw netwerk beter. Schakel over op een optisch ethernet-netwerk.

De toekomst samen bouwen
ADVA is uitgegroeid tot een van de meest vertrouwde partners. Het ontwikkelen de juiste technologie op het juiste moment. Het optuigen van de netwerken van morgen, betekent samenwerken en het delen van informatie. Weten wat de ander nodig heeft, betekent stappen zetten: de basis leggen voor de netwerken van morgen.