Cletop (NTT AT)

Cletop is een Amerikaans bedrijf (EESI) dat zich bezighoudt met de verkoop van hoogwaardige glasvezelreinigingsproducten. (NTT-AT producten) De NTT-AT Cletop reinigingsproducten worden nog steeds gezien als de beste methode voor het consistent en betrouwbaar reinigen van de glasvezel connector koppelvlakken.

Waarom zou ik een Cletop reiniger gebruiken?
Er is onderzoek gedaan naar de gemiddelde kosten per minuut van een ongeplande downtime in een datacenter. Dat wordt geschat op €6.800 euro.
Met één veeg van vijf seconde kan je dit probleem oplossen.

Het merk is de beste vezelreiniger in zijn soort en de marktleider op het gebied van vezelreiniging.

De Cletop (-S) reinigingscassettes en reinigingssticks verwijderen reinigingsvloeistoffen zoals isopropyl alcohol die niet alleen giftig en ontvlambaar zijn, maar ook een residu kunnen achterlaten op het connector koppelvlak na het reinigen. Het materiaal dat in de cassettes en op de sticks wordt gebruikt, is buitengewoon effectief bij het verwijderen van olie, vet, stof en andere verontreinigingen op de glasvezelconnectoren en ferrule oppervlakken.

Waar worden Cletop producten gemaakt?
Ze zijn gemaakt door het bedrijf NTT-AT in Japen. NTT is een groot bedrijf dat zich richt op de telecom-, glasvezel- en testapparatuur markt. Het Japanse bedrijf is in 1976 opgericht als een dochteronderneming van de grootste telecommunicatieprovider in Japan. De producten die ze leveren is schoonmaakgereedschappen die vuil na het reinigen voorkomen. De producten worden gebruikt voor het reinigen van adapters op meetapparatuur, patchpaneeladapters, glasvezelconnector koppelvlakken. Klik hier om hun website te bezoeken.

Bekijk Cletop artikelen op onze webshop

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten of klik op de onderstaande links.

Waarom is een goede vezelreiniging nodig?
Wat is het verschil tussen de Cletop Cassette en de Cletop-S Cassette?
Welke tape (blauw of wit) moet ik gebruiken met de MT-RJ- of MPO-reinigers?

Het doel van Cletop is om u een scherpe prijs te bieden voor een geweldig glasvezel reinigings product!