CommScope

Wij verleggen de grenzen van communicatietechnologie om ‘s werelds meest geavanceerde netwerken te creëren.

CommScope

Het bedrijf in het kort
Cable Concept Center is trotse leverancier van CommScope Nederland. Het in 1976 opgerichte CommScope (voorheen Tyco of TE Connectivity ook wel eens tyco commscope genoemd) is in de loop der tijd geëvolueerd tot een kabelfabrikant en wereldwijde leverancier van infrastructuuroplossingen. Zij helpen klanten creëren, innoveren, ontwerpen en bouwen. De focus van het bedrijf ligt op geavanceerde elektronische componenten van allerlei verschillende markten. Cable Concept Center heeft een CommScope product assortiment voor de telecommunicatie- en energiemarkt. Overigens zijn ze een beursgenoteerde onderneming op de New York Stock Exchange (NYSE).

Bekijk hier CommScope artikelen op onze webshop

Lasmof van CommScope
Lasmof van het CommScope GCO2 – BC6-GV verkrijgbaar in de webshop

Assemblage en prefabricage
Van pigtail tot kast. Cable Concept Center heeft de kennis in huis om de assemblage en prefabricage te doen voor de CommScope GR3 kasten met GPS2 lades. Meer hierover is te vinden in dit nieuwsartikel.

Het ontstaan
CommScope, wat voorheen bekend als Tyco of TE Connectivity stond, is opgericht in 1976 en is een spin-off van de productlijn binnen Superior Cable Corporation en de transformationele overnames van Avaya’s Connectivity Solutions (SYSTIMAX®) en Andrew Corporation. Na verloop van tijd is het bedrijf geëvolueerd tot kabelfabrikant en een wereldwijde leverancier van breedband-, enterprise- en draadloze infrastructuuroplossingen.

Bouwstenen voor elk netwerk
CommScope heeft vanaf het begin een rol gespeeld in ‘s wereld’s beste communicatienetwerken. De portefeuille van end-to-end oplossingen omvat alles om draadloze netwerken op te bouwen. Zolang de technologie verandert, blijft de missie hetzelfde: klanten helpen bij het creëren, innoveren, ontwerpen en bouwen. Sneller én beter.

Organisatie
Het is een onafhankelijke, beursgenoteerde onderneming waarvan de gewone aandelen genoteerd zijn op de New York Stock Exchange (NYSE). De productie omvat zo’n 450.000 precisie-gemanipuleerde producten – allemaal ondersteund door ongeveer 78.000 medewerkers.

Bekijk CommScope artikelen op onze webshop

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.