Commscope

Creating the technology that connects people

CommScope, wat voorheen bekend als Tyco of TE Connectivity stond, is opgericht in 1976 en is een spin-off van de productlijn binnen Superior Cable Corporation en de transformationele overnames van Avaya’s Connectivity Solutions (SYSTIMAX®) en Andrew Corporation. Na verloop van tijd is het bedrijf geëvolueerd tot kabelfabrikant en een wereldwijde leverancier van breedband-, enterprise- en draadloze infrastructuuroplossingen.

Bouwstenen voor elk netwerk
CommScope heeft vanaf het begin een rol gespeeld in ‘s wereld’s beste communicatienetwerken. De portefeuille van end-to-end oplossingen omvat alles om draadloze netwerken op te bouwen. Zolang de technologie verandert, blijft CommScope’s missie dezelfde: klanten helpen bij het creëren, innoveren, ontwerpen en bouwen. Sneller én beter.

De focus ligt op geavanceerde elektronische componenten voor duizenden consumenten- en industriële producten, netwerkoplossingen en systemen voor telecommunicatie- en energiemarkten, onderzeese telecommunicatiesystemen en speciale producten. Veelal voor automotive, data communicatie systemen en consumentenelektronica, telecommunicatie, luchtvaart, defensie en mariene, medische, energie en verlichting.

Organisatie
CommScope is een onafhankelijke, beursgenoteerde onderneming waarvan de gewone aandelen genoteerd zijn op de New York Stock Exchange (NYSE). De productie omvat zo’n 450.000 precisie-gemanipuleerde producten – allemaal ondersteund door ongeveer 78.000 toegewijde medewerkers.