Eden Limited

Eden Limited is wereldleider in innovatieve ontwerpen voor buis- en pijpfittingen in de glasvezelmarkt. Eén van de belangrijkste marktsectoren is de telecommunicatie, waar het huidige productassortiment onovertroffen is.

Door de ontwerp- en ontwikkelingsmogelijkheden zorgen ze ervoor dat ze in staat zijn om met klanten samen te werken om revolutionaire nieuwe producten te introduceren, ongeacht de toepassing.

Het is een particulier productiebedrijf dat producten ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt die voldoen aan alle veranderende technische vereisten van vele marktsectoren. Ze werken samen met klanten om ervoor te zorgen dat de kosten gedurende levensduur worden verlaagd door middel van innovatieve productontwikkeling en fabricagetechnieken.

Eden Limited is erg sterk in pneumatische connectoren met een specifieke wereldwijde penetratie in de telecommunicatie-industrie, met name in de “fiber to the home / x”.

Ze werken samen met veel marktleiders over de hele wereld, en streven ernaar om aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Bekijk Eden Limited artikelen op onze webshop

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.