Fränkische

Uw partner voor complexe en technisch hoogwaardige taken
Fränkische is een innovatief, op groei gericht middenstandsfamiliebedrijf. Zij zijn toonaangevend op het gebied van ontwikkeling, vervaardiging en het op de markt brengen van buizen, putten en systeemcomponenten van kunststof en metaal en bieden oplossingen voor hoogbouw, civiele techniek, automotive en industrie.

Over de hele wereld heeft Frankische momenteel ongeveer 4200 medewerkers in dienst. De klanten waarderen de uit decennialange ervaring opgedane vakkundigheid op het gebied van de verwerking van kunststof evenals gespecialiseerde en adviserende kwaliteiten en het grote assortiment producten.

Klantgericht afstemmen
Opgericht in 1906 wordt het familiebedrijf tegenwoordig geleid door de derde generatie van Otto Kirchner en is over de hele wereld vertegenwoordigd met productie- en verkoopvestigingen. De nauwe samenwerking met haar klanten geeft Fränkische de mogelijkheid om producten en oplossingen te ontwikkelen, die helemaal zijn afgestemd op hun behoeften. De klanten en hun wensen staan bij Fränkische heel duidelijk centraal.

Sinds begin 2018 is Cable Concepts Center distributeur geworden van Fränkische. Door onze ervaring met zowel de infratechniek als de bekabelingsconcepten kunnen wij de producten van Fränkische in de praktijk goed tot zijn recht laten komen. Wij leveren voor Fränkische voornamelijk producten uit de catalogi kabelbescherming en optische netwerksystemen.