Frankische

Uw partner voor complexe en technisch hoogwaardige taken

Frankische

Fränkische in het kort
Frankische is een innovatief, op groei gericht middenstandsfamiliebedrijf. Zij zijn toonaangevend op het gebied van ontwikkeling, vervaardiging en het op de markt brengen van buizen, putten en systeemcomponenten van kunststof en metaal en bieden oplossingen voor hoogbouw, civiele techniek, automotive en industrie.

Frankische Nederland
Sinds begin 2018 is Cable Concepts Center distributeur geworden van Frankische. Door onze ervaring met zowel de infratechniek als de bekabelingsconcepten kunnen wij de producten in de praktijk goed tot zijn recht laten komen. Wij leveren voor Fränkische voornamelijk producten uit de catalogi kabelbescherming en optische netwerksystemen.

Bekijk Fränkische artikelen op onze webshop

Frankische electro systemen
Frankische electro systemen welke bij oplevering onzichtbaar zijn.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.

Klantgericht afstemmen
Opgericht in 1906 wordt het familiebedrijf tegenwoordig geleid door de derde generatie van Otto Kirchner en is over de hele wereld vertegenwoordigd met productie- en verkoopvestigingen. De nauwe samenwerking met haar klanten geeft de mogelijkheid om producten en oplossingen te ontwikkelen, die helemaal zijn afgestemd op hun behoeften. De klanten en hun wensen staan bij Fränkische heel duidelijk centraal.

Over de hele wereld hebben ze momenteel ongeveer 4200 medewerkers in dienst. De klanten waarderen de uit decennialange ervaring opgedane vakkundigheid op het gebied van de verwerking van kunststof evenals gespecialiseerde en adviserende kwaliteiten en het grote assortiment producten.