Hauff Technik

Altijd de passende oplossing voor markten en klanten
Als een van de toonaangevende Europese fabrikanten van afdichtsystemen voor kabels, buizen en huisinvoeren beschermt Hauff gebouwen tegen binnendringend water, gas, brand, vuil en ongedierte. De innovatieve oplossingen van Hauff garanderen een absolute dichtheid, efficiënte economische toepassing, gebruikersvriendelijkheid en duurzaamheid in elk type gebouw. Van de eengezinswoning, diverse bedrijfsgebouwen, tot en met grote infrastructuurprojecten als vliegvelden en energiecentrales.

Tot de klanten behoren energieverzorgers, gemeentewerken, Hauff-partners, bouwbedrijven, ondernemingen in de telecommunicatie en de industrie. Maar ook architecten, planologen en particuliere bouwmeesters vertrouwen op de ervaring en competentie van Hauff. Zij bieden hen de passende oplossing aan voor tal van speciale uitdagingen uit het eigen productassortiment of ook als speciale productie op maat.

Innovatie en klantgericht handelen als drijfveer voor kwaliteit

Kwaliteit komt niet uit de wolken vallen. Net zo min als innovatie en de absolute focus op de betreffende uitdagingen van de klant. Dat zijn zaken waar als team, met de juiste mix van ervaring en nieuwsgierigheid, hard voor gewerkt moet worden.

Hauff heeft een partner gevonden in Cable Concepts Center voor de distributie van haar producten in Nederland. Met het aangaan van deze samenwerking zullen er voor de aannemers ook trainingen worden gegeven in de eigen theorie en praktijkruimte. Hier staan ook samples van Hauff producten op display.