Hauff Technik

Altijd, zeker, Dicht

Hauff technik

Altijd de passende oplossing voor markten en klanten
Als een van de toonaangevende Europese fabrikanten van afdichtsystemen voor kabels, buizen en huisinvoeren beschermt Hauff gebouwen tegen binnendringend water, gas, brand, vuil en ongedierte. De innovatieve oplossingen garanderen een absolute dichtheid, efficiënte economische toepassing, gebruikersvriendelijkheid en duurzaamheid in elk type gebouw. Van de eengezinswoning, diverse bedrijfsgebouwen, tot en met grote infrastructuurprojecten als vliegvelden en energiecentrales.

Bekijk Hauff artikelen op onze webshop

het nieuwe magazijn van Hauff technik
Het nieuwe magazijn van Hauff, hier nog in aanbouw

Nieuws: Vraag naar Hauff technik groeit ondanks Covid-19. Lees hier meer over

Tot de klanten behoren energieverzorgers, gemeentewerken, Hauff-partners, bouwbedrijven, ondernemingen in de telecommunicatie en de industrie. Maar ook architecten, planologen en particuliere bouwmeesters vertrouwen op de ervaring en competentie van Hauff. Zij bieden hen de passende oplossing aan voor tal van speciale uitdagingen uit het eigen productassortiment of ook als speciale productie op maat.

Trainingen Hauff technik
Als distributiepartner geeft Cable Concepts Center trainingen om kennis te maken met de producten. Deze trainingen kunnen zowel op locatie als ook in onze presentatieruimte worden gegeven. Zo krijgt u als klant een hands-on ervaring met de producten wordt de installatie van de doorvoeren gedemonstreerd, zodat afdichting gegarandeerd kan worden.

Innovatie en klantgericht handelen als drijfveer voor kwaliteit Kwaliteit komt niet uit de wolken vallen. Net zo min als innovatie en de absolute focus op de betreffende uitdagingen van de klant. Dat zijn zaken waar als team, met de juiste mix van ervaring en nieuwsgierigheid, hard voor gewerkt moet worden.

Hauff actie
Om onze klanten kennis te laten maken met het merk, hebben we een winactie gehouden. Wij gaven bij de Hauff actie kaarten weg voor de Formule 1 race op Circuit Spa Francorchamps in de Belgische Ardennen. Wij hebben van de winnaar een kort verslag mogen ontvangen die wij graag met u delen. “Geweldige dag op Spa Francorchamps” zei de winnaar van de actie. Benieuwd naar het verslag? Lees hier meer over

Bekijk Hauff artikelen op onze webshop

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.