Infralan

Krachtige oplossingen

Infralan opgericht in 2010 staat voor hoogwaardige systeemoplossingen voor alle aspecten die aanbod komen bij gestructureerde gebouwbekabeling. Het merk staat voor een combinatie van de hoogste kwaliteitsnormen, toekomstige veiligheid en uitstekende marktkennis en dit vertalen ze in een productportfolio. Dit productportfolio bestaat uit een selectie van hoogwaardige componenten voor gestructureerde glasvezel- en koperen bekabeling en kastsystemen onder één merk. De hoogwaardige componenten zijn het resultaat van jarenlange ervaring in de markt.

Deze ervaring maakt het mogelijk om systeemoplossingen aan te bieden op de behoeften van gespecialiseerde gebruikers van kantoorgebouwen, datacenters, productiehallen, machines, campussen, ziekenhuizen en scheepsbouw. Alle producten van Infralan zijn optimaal op elkaar afgestemd, zodat hoge prestaties tot in de perfectie worden gecreëerd.

Samenwerking met Cable Concepts Center
Cable Concept Center is officiële distributeur van Infralan. Het productportfolio van hoogwaardige producten met de jarenlange ervaring in combinatie met de markt kennis van 3C maakt het een perfecte match. Het assortiment dat Cable Concept distribueert van Infralan is zeer uiteenlopend en is te vinden op onze webshop!

Bekijk Infralan artikelen op onze webshop

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.