KDP

World connecting cables
Het Tsjechische KDP (Kabelovna Decin Podmokly, Ltd.) was door zijn jarenlange ervaring al sinds 1910 een gerenommeerde Europese fabrikant van bekabeling. Maar als gevolg van de enorme investeringen in de afgelopen jaren toegetreden tot de elite van Europese producenten, die beschikken over de allernieuwste technologie.

Koper- en glasvezelkabels
Bijzondere producten zijn onder meer de koperkabels met SKIN-FOAM-SKIN kernisolatie, kabels waarvan het hart gevuld is met speciaal waterafstotend materiaal, kabels met een gelaagde shell, multi mode en single mode glasvezelkabels. Ze behoren allen tot de standaardtechnologie, waarmee KDP inspeelt in op de groeiende behoeften van haar klanten wereldwijd. Het complexe, computergestuurde machinepark, de verfijnde productietechnologie de vele jaren ervaring en expertise stellen Kabelovna Decin Podmokly hiertoe in staat.

Groei door samenwerking
Samenwerking met andere bedrijven binnen de Wilms groep, heeft KDP recent in staat gesteld het productie-arsenaal aan bekabeling fors uit te breiden. Een gamma en een strategie die erop gericht is om fans te maken van bestaande klanten en die nieuwe klanten overtuigend weet te werven.