KDP

World connecting cables
Het Tsjechische KDP (Kabelovna Decin Podmokly, Ltd.) is al sinds 1910 een gerenommeerde Europese fabrikant van bekabeling. Maar als gevolg van de enorme investeringen in de afgelopen jaren zijn ze toegetreden tot de elite van Europese producenten, die beschikken over de allernieuwste technologie. Een van de bijzondere producten zijn de koperkabels met SKIN-FOAM-SKIN kernisolatie (zie afbeelding). Cable Concept Center is trotse distributeur en tevens ook partner van KDP.

SKIN-FOAM-SKIN kernisolatie KDP
In de afbeelding hierboven is de plaatsing van de SKIN-FOAM- SKIN kernisolatie te zien bij een koperen kabel van KDP voor de telecommunicatie (TCEPKPFLE, TCEPKPFLEY)

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over KDP? Neem hier contact op met een van onze specialisten.

Koper- en glasvezelkabels
Bijzondere producten zijn onder meer de koperkabels met SKIN-FOAM-SKIN kernisolatie, kabels waarvan het hart gevuld is met speciaal waterafstotend materiaal, deze kabels bestaan uit een meer laags buiten mantel. Tevens behoren multi mode en single mode tot de standaard glasvezelkabels van KDP. Micro, mini, uni tube en loose tube behoren allen tot de standaardtechnologie, waarmee KDP inspeelt in op de groeiende behoeften van haar klanten wereldwijd. De complexe, computergestuurde machineparken, de verfijnde productietechnologie, de vele jaren ervaring en hun expertise stellen Kabelovna Decin Podmokly hiertoe in staat.

Groei door samenwerking
Samenwerking met andere bedrijven binnen de Wilms groep, heeft KDP recent in staat gesteld het productie-arsenaal aan bekabeling fors uit te breiden. Een gamma en een strategie die erop gericht is om fans te maken van bestaande klanten en die nieuwe klanten overtuigend weet te werven.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.