Kimberly Clark

Geïnspireerd door wat niet essentieel is

Kimberly Clark heeft een compleete assortiment poetsdoeken en poetspapier voor de industrie. Van stevig papier voor het absorberen van gemorste vloeistoffen tot delicate softpolish poetsdoeken voor het schoonmaken of polishen van kwetsbare oppervlakken.

Met vindingrijkheid, creativiteit en een goed begrip van de meest essentiële behoeften van de mensen, creëren de circa 40.000 werknemers van Kimberly Clark over de hele wereld producten die individuen helpen te ervaren wat voor hen essentieel is.

Kimberly Clark is een overkoepelende organisatie van veel bekende wereldwijde merken, waaronder Andrex, Cottonelle, Depend, Huggies, Kleenex, Plenitude, Poise, Scott en U by Kotex. Deze merken zijn onderdeel geworden van veel mensen in meer dan 175 landen. In totaal heeft Kimberley Clark met hun merken in 80 landen de nummer 1 of  2 positie op het gebied van merkaandeel.

Verder zijn ze zich er ook van bewust en nemen ze de verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan de mensen wereldwijd. Het concern heeft als uitgangspunt “Bij alles wat we doen, bouwen we aan een erfenis met een positieve impact”.

Al bijna 150 jaar hebben ze de vooruitziende blik om nieuwe manieren te vinden om levens te verbeteren. Dit door middel van het creëren van nieuwe categorieën en markten tot het starten van nieuwe gesprekken. Het concern is constant bezig met het innoveren van de producten om de steeds veranderende behoeften van de markt te bedienen.

Samenwerking met Cable Concept Center
Cable Concept Center levert met veel trots de producten van Kimberly Clark. In het assortiment van 3C zitten voornamelijk schoonmaak middelen van het concern. Deze zijn te vinden op onze webshop!

Bekijk Kimberly Clark artikelen op onze webshop

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.