Miller

Miller is een wereldwijd merk dat veel gebruikt wordt door installateurs en technici. Het merk heeft voornamelijk precisietools voor het voorbereiden van glasvezelkabels en werkt nauw samen met vezelfabrikanten. Miller is onderdeel van Ripley Tools. Onder Ripley Tools vallen ook nog andere gereedschap merken zoals: ODM, Cabelmatic en Utilitytool.

Ripley Tools

Ripley tools is opgericht in het jaar 1932 door George C. Devol met de naam ‘United Cinephone Corporation”. In 1946 werd deze naam veranderd naar Ripley Company Inc.. Nu meer dan 80 jaar later is het uitgegroeid tot een wereldwijd bekend productontwerp- en productiebedrijf. Het assortiment bestaat voornamelijk uit producten voor draad- en kabelvoorbereiding. Ze bedienen technici en installateurs die overal ter wereld werkzaam zijn in de CATV-, telecommunicatie-, elektrische, WiFi, glasvezel- en nutssector.

De missie van Ripley tools is om wereldwijd leverancier te zijn van innovatieve hulpmiddelen voor kabelvoorbereiding, die de verwachting van de klant overtreft door middel van uitmuntende techniek, kwaliteit, service.

Veilige, efficiënte en betrouwbare tools

De focus bij Miller is altijd geweest om het werk van de huidige installateurs en technici veiliger, sneller en efficiënter te maken. De gereedschappen van Miller verminderen het risico op snijwonden doordat traditionele messen overbodig zijn geworden.

Samenwerking met Cable Concept Center

Cable Concept Center is trots om de producten van Miller in haar assortiment te mogen hebben. 3C heeft voornamelijk kniptangen, scharen en mantelstrippers van het merk Miller. Deze producten zijn te vinden op de webshop!

Bekijk Miller artikelen op onze webshop

Heb je nog vragen? Neem contact op met onze specialisten of klik op de onderstaande links.