Optronics

Complete oplossingen voor connectivity
Optronics produceert een breed scala hoogwaardige glasvezel- en kopercomponenten, -modules en -oplossingen, specifiek ontworpen voor gebruik in de kantoren-, telecommunicatie- en datacentermarkt.

Het gestructureerde bekabelingsconcept van het bedrijf biedt kwalitatieve totaaloplossingen voor zowel horizontale als verticale bekabeling. Met de brede range aan koper- en glasvezelbekabelingsproducten kan elke (ICT) infrastructuur toekomst vast worden aangesloten. Optronics is zeer geschikt als alternatief voor omgevingen met traditionele koperoplossingen.

Het assortiment omvat onder andere patchkabels en pigtails, patchpanelen, patch-, spliceboxen en een scala aan connectoren, tools en accessoires.

Met het uitgebreid aanbod van MTP/MPO-solution en high-density-oplossingen, specifiek voor datacenters, geeft de markt een nieuwe impuls. Aan installateurs bieden Cable Concepts Center en Optronics support in de vorm van training en begeleiding.

Deze van origine Britse multinational levert al 25 jaar scherp geprijsde kwaliteitsproducten en streeft naar duurzame kwaliteit.

Sinds mei 2013 is Cable Concepts Center ‘Master Distributeur’ van het merk, verantwoordelijk voor de positionering vanhet bedrijf op de Nederlandse markt. Door dit partnership kan Cable Concepts Center haar klanten nóg beter van dienst zijn met een ruimer aanbod van producten en complete end-to-end oplossingen.

De producten van Optronics zijn nu tijdelijke extra scherp geprijsd. deze actie is te vinden op onze webshop.

Bekijk Optronics artikelen op onze webshop

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.