Optronics

Complete oplossingen voor connectivity
Optronics produceert een breed scala hoogwaardige glasvezel- en kopercomponenten, -modules en -oplossingen, specifiek ontworpen voor gebruik in de kantoren-, telecommunicatie- en datacentermarkt.

Het gestructureerde bekabelingsconcept van Optronics biedt kwalitatieve totaaloplossingen voor zowel horizontale als verticale bekabeling. Met de brede range aan koper- en glasvezelbekabelingsproducten kan elke (ICT) infrastructuur toekomstvast worden aangesloten. Optronics is zeer geschikt als alternatief voor omgevingen met traditionele koperoplossingen.

Het Optronics-assortiment omvat onder andere patchkabels en pigtails, patchpanelen, patch-, spliceboxen en een scala aan connectoren, tools en accessoires.

Met het uitgebreid aanbod van MTP/MPO-solution en high-density-oplossingen, specifiek voor datacenters, geeft Optronics de markt een nieuwe impuls. Aan installateurs bieden Cable Concepts Center en Optronics support in de vorm van training en begeleiding.

Deze van origine Britse multinational levert al 25 jaar scherp geprijsde kwaliteitsproducten en streeft naar duurzame kwaliteit.

Sinds mei 2013 is Cable Concepts Center ‘Master Distributeur’ van het merk, verantwoordelijk voor de positionering van Optronics op de Nederlandse markt. Door dit partnership kan Cable Concepts Center haar klanten nóg beter van dienst zijn met een ruimer aanbod van producten en complete end-to-end oplossingen.