Plasson

Global presence – local commitment

De Plasson-way

Plasson is toonaangevende leverancier van HDPE koppelingen van alle soorten en maten waarbij kwaliteit en partnerschap voorop staat.
Sinds de oprichting in het jaar 1963 is Plasson een toonaangevend bedrijf in zijn vakgebied. Het bedrijf opereert vanuit de principes van kwaliteit en partnerschap. Deze principes zijn geïmplementeerd en terug te vinden in de dagelijkse manier van zaken doen van het bedrijf. Kenmerkend aan Plasson is dat zij hun succes en nalatenschap, afschrijven aan hun medewerkers en zakenpartners wereldwijd.

Het bedrijf heeft in de afgelopen decennia een reputatie opgebouwd als fabrikant van hoogwaardige kwaliteits producten. Deze producten voldoen allemaal aan de strengste normen die gelden in de markt. Hierbij is kwaliteit het sleutelbegrip dat wordt toegepast in alle processen. Van ontwikkeling en ontwerp tot aan productie, montage, verpakking , distributie, levering en after-sales services overal komt het sleutelbegrip kwaliteit terug.

Met méér dan vijftig jaar ervaring in productontwikkeling wordt er voortdurend gestreefd naar het ontwikkelen van innovatieve producten. De combinatie van deze ervaring en technologie zorgt dat de oplossingen van Plasson voldoen aan de steeds veranderende behoeften in de markt.

Wereldwijde aanwezigheid

Het bedrijf is vertegenwoordigd op meer dan 100 internationale markten, met ongeveer 2.000 medewerkers en meer dan 25 dochterondernemingen verspreid over de hele wereld. Dit wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor dat is gevestigd in Israël, hier is ook de belangrijkste productiefaciliteit gebouwd. In deze productiefaciliteit bevind zich de wereldwijde R&D ontwikkelafdeling van het bedrijf en een aantal ontwikkelings takken van de dochter ondernemingen.

Het moederbedrijf  PLASSON IndustriesLtd., is een naamloze vennootschap die sinds 1997 genoteerd staat op de beurs van Tel Aviv.

Samenwerking met Cable Concepts Center
Cable Concept Center is trots om de producten van Plasson in haar assortiment te mogen hebben. 3C heeft voornamelijk verschillende HDPE koppelingen in het assortiment , deze koppelingen zijn te vinden op onze webshop!

Bekijk Plasson artikelen op onze webshop

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.