Radiodetection

Proof of performance
Radiodetection is de grootste fabrikant van kabel- en leidingdetectie-apparatuur ter wereld. Het assortiment omvat een heel gamma aan hoogwaardige kabel- en leidingopspoorapparatuur van eenvoudig bedienbaar tot zeer uitgebreid met diverse accessoires, metaaldetectoren, kabel- en isolatie-foutzoeksystemen en riool-inspectiesystemen.

De Producten
De producten zijn bestemd voor professionals die met robuuste en betrouwbare apparatuur informatie over ondergrondse kabels en leidingen willen vergaren. Radiodetection apparatuur wordt onder andere door telecom-, gas- en waterleidingbedrijven, elektriciteits- en kabeltelevisiemaatschappijen, netwerkbeheerders, wegenbouwbedrijven en door aannemers gebruikt. Radiodetection heeft voor Cable Concepts Center gekozen als aanvulling op hun progamma om de distributie binnen de data- en telecom-sector te verzorgen.

Geïnteresseerd geraakt over de producten? Bekijk ons artikel over de RD8100 en RD7100 die het mogelijk maakt om ondergrondse kabels en leidingen te lokaliseren Lees hier meer

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.