Radius Systems

Radius Systems is opgericht in 1969 en richt zich al 50 jaar op innovatieve kunststof pijpleidingoplossingen. Deze oplossingen werden in eerste instantie alleen geproduceerd voor de gas industrie. Echter werd er snel opgemerkt dat deze innovatieve oplossingen ook in andere industrieën en sectoren gebruikt konden worden zoals de:

  • Gas- water industrie
  • Rioleringstelsels
  • Energie & elektriciteit industrie
  • Bouw- en utiliteitssector

Radius systems heeft een productlijn genaamd matrix. Dit zijn de producten die wij verkopen. Radius Systems werkt nauw samen met zijn klanten en distributeurs om te zorgen voor op maat gemaakt oplossingen voor de hedendaagse bouw- en utiliteitssector. Hierbij heeft veiligheid en kwaliteit de prioriteit en ontwikkelen ze producten voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

“Ons vermogen om de veiligste en beste kwaliteitsproducten te produceren, en dit ook in de toekomst te blijven doen, berust volledig op de activiteiten van onze mensen en hun toewijding aan onze klanten.”

Andy Taylor, CEO Radius Group

Samenwerking met Cable Concepts Center
Cable Concept Center is leverancier van de producten uit de Radius Group. In het assortiment van Cable Concept Center zitten bijvoorbeeld de Matrix™ Joint Closures. Dit zijn producten die geschikt zijn voor het verbinden van geleidenbuisjes in HDPE buizen. 

Bekijk Radius Systems artikelen op onze webshop

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.