Reichle & De Massari (R&M)

Reichle & De-Massari (R&M) is een van de toonaangevende aanbieders van passieve bekabelingsoplossingen. Het mondde uit in een breed en diep assortiment producten voor de betere datanetwerken.

Pure connectiviteit

Al in 1964 ontwikkelden Hans Reichle en Renato De-Massari een revolutionaire telefoonaansluiting. Maar wat klein begon, groeide fors tot een multinational die oplossingen levert voor datanetwerken. Denk aan compenenten voor cloud computing, the ‘Internet of Things’, LAN-oplossingen voor gebouwen of de inrichting van datacenters.

Vandaag de dag werken er ongeveer 900 medewerkers in ruim 30 landen. Hun lijfspreuk? Connectiviteit matters! De goed dingen doen, maar ze ook goed doen. Anders gezegd: lever topkwaliteit die verbindt.

Oplossingen voor een beter netwerk

Reichle en De Massari zijn de toonaangevende aanbieders van zogenaamde ‘passieve’ bekabelingsoplossingen. Het assortiment van componenten is breed én diep. Alle netwerkproducten hebben één kenmerk gemeen. Behalve de overdracht van gegevens, beveiligen ze ook de content zelf. Denk hierbij aan spraak, data en video. Een van de belangrijkste drijvers is betrouwbaarheid. Een netwerk dat niet werkt, kost pas echt geld.

Meer weten? Neem gerust contact ons op met onze specialisten. Wij vertellen u graag meer!

Gemak bij installatie en onderhoud

De oplossingen van R&M maken indruk door hun kwaliteit en modules. Ook zijn ze innovatief, gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Uiteindelijk is dat wat R&M bij alle partners en gebruikers populair maakt. Vanaf de installateur tot aan de netwerkbeheerder. Daarnaast zorgen de Zwitsers voor beschikbaarheid en blijven ze betaalbaar.

Waardevaste technologie

Al vanaf de start zijn onderzoek en ontwikkeling de topprioriteiten bij Reichle en De Massari. Daarom hebben ze hun expertise op het gebied van hoogfrequente technologie en glasvezel samengevoegd. Ook hebben R&D en enkele gerichte overnames de slagkracht vergroot. Het resulteerde in een systeemontwerp dat zich nog sterker richt op de toekomst van datransmissie. Zo helpt het bedrijf ervoor te zorgen dat netwerken hun waarde blijven behouden.