Socomec

Socomec levert moderne technologie om de hoogste beschikbaarheid van elektrische voeding naar kritieke installaties en gebouwen te garanderen. Kijk, daar krijgt u dus energie van!

Energie voor kritische systemen

Al bijna vijftig jaar levert Socomec UPS-systemen. Anders gezegd: oplossingen die de energievoorziening naar kritieke ICT borgen. Zoals in datacenters, voor de telecommunicatiesector en in de industrie. Maar ook bij medische toepassingen.

Wie denkt aan energieconversie, vermogensschakelaars, efficiënt energiegebruik, denkt aan Socomec UPS-oplossingen. Maar ook aan onze toegevoegde waardes.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met onze specialisten.

Denken vanuit de oplossing

Socomec Nederland heeft bewust voor Cable Concepts Center als distributeur gekozen. Dit vanwege onze ervaring binnen de data- en telecomsector. Wij werken vanuit een breder productaanbod en bieden samen alle denkbare oplossingen. Aangevuld met snelle levering, logistiek en deskundig advies. Dat gebundeld, is pure energie.

Conversie, vermogen en efficiëntie

Als het spannend wordt, draait het om drie dingen. Bij energieconversie gaat het allereerst om de beschikbaarheid en de opslag van vermogen. Daarnaast beheren we met de vermogensschakelingen twee dingen: het vermogen, maar ook de mensen en de faciliteiten. En als laatste gaat het om het meten en bewaken van de prestaties.

Socomec Nederland, UPS en 3C

De productlijn met enkelfase UPS-systemen biedt een compacte systemen. Deze vormen veelal een combinatie van modulariteit en slimme kastinrichtingen. Ook zijn veel netwerkaccessoires uit voorraad leverbaar.