Top Cable

Voor veel professionals uit de elektrotechniek is Top Cable al jaren een graag geziene kabelleverancier in bouw, industrie en ICT. En dus zijn wij er trots op dat we al jaren hun distributeur zijn.

Stroom aan keuzes

Top Cable levert produceert een breed assortiment bekabeling. Voor laag-, medium- en hoogspanning. Dat zijn bijvoorbeeld besturingskabels voor specifieke en fijne toepassingen. Maar dus ook afgeschermde power cables voor alle mogelijke infrastructuren. Of brandwerende bekabeling als de meeste kritische toepassingen ook onder barre omstandigheden hun noodstroom moeten blijven behouden.

Hoge productienormen

Flexibel of massief? Rubber of solar? Koper of aluminium? Fijne besturingskabel of heavy duty cables? Allerlei soorten kunststoffen coatings en afschermingen? Het kan!

Top Cable gaat altijd voor de hoogst haalbare productienorm. De internationale erkenning stoelt op hun constante zoektocht naar hoogwaardige productie. Daarbij wordt een selectie van de best mogelijke toeleveringsbedrijven gemaakt. En er is een niet-aflatende controle op alle processen. Dat geldt voor hen én voor ons. En juist daarom zijn we al jaren ‘cable partners’.

Grondleggers in bekabeling

Met de ruime keuze in kabels gaf Top Cable al vele bouw-, industriële en automatiseringsprojecten een stevige impuls. Zoals belangrijke infrastructuur, spoorwegen en transport. Maar ook scheepsbouw, luchtvaart, defensie, de energiesector en industrie. Als het bijzonder én goed moet zijn. Of voor een speciale toepassing, bellen we Barcelona.

Cable partners

‘Top’ betekent ook zorgen voor klanten. Dat kan alleen als het product boven elke discussie verheven is. En met service die verder gaat dan de magazijndeur. Top Cable coördineert vanuit een wereldwijd informaticaplatform alle logistieke activiteiten.

Het bevestigt keer op keer de basis van onze eigen 3C-bedrijfsfilosofie: kwaliteit, service en meer doen dat er wordt verwacht. Op elk moment weten hoe het zit, waar alle zendingen zijn en alles doen voor een hoge klanttevredenheid. Dat klinkt eenvoudig, maar is het niet!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.