Top Cable

Gaat voor de top in bekabeling
Top Cable is voor veel professionals uit de elektrotechniek wereldwijd partner op het gebied van kabels voor stroomdistributie. Toewijding, competentie en ambitie zijn de sleutel tot onze jarenlange samenwerking.

Het gamma van de door Top Cable geproduceerde artikelen is breed.
Van besturingskabels voor specifieke toepassingen tot dikke stroomkabels voor middenspanning voor alle mogelijke infrastructuren. Flexibele of massieve kabels, van koper of aluminium, uitgevoerd met alle mogelijke soorten kunststoffen en afschermingen, en telkens ontwikkeld in overeenstemming met de meest veeleisende internationale normering.

Met dit kabelassortiment heeft Top Cable bijgedragen aan de realisering van belangrijke bouw-, industriƫle en automatiseringsprojecten, infrastructuur voor spoorwegen en transport in het algemeen, scheepsbouw, mijnbouw, luchtvaart, leger, duurzame energie en machinebouw.

De internationale erkenning die Top Cable geniet als gegarandeerd kwaliteitsmerk stoelt op een solide basis: de constante zoektocht naar hoogwaardige productie, selectie van de best mogelijke toeleveringsbedrijven en rigoreuze controle op alle processen, die wordt bevestigd door de internationaal best bekend staande kwaliteitscommissies.

Top Cable en verregaande klantservice zijn synoniem. Een service die veel verder gaat dan alleen maar te zorgen voor beschikbaarheid en precieze levering van het product. En dat tot ver buiten de magazijnen. Een wereldwijd informaticaplatform coƶrdineert alle logistieke activiteiten realtime.

En zo wordt keer op keer de basis bevestigd van onze eigen 3C-bedrijfsfilosofie: kwaliteit en service. dat is wat we zoeken in een partner.