Universal Connection Systems

The next level in cabling
Op zoek naar bekabeling voor infrastructuur, datacenters of local area networks? UCS levert het hele spectrum. Van glasvezel of koper tot brand- en functiebehoudkabels. Nooit meer zorgen over comptabiliteit of over de juiste connecties. Met ons sluitende totaalsysteem van patchpanelen, patchkasten, koppelingen, splice boxen of sub ducts en een uitgebreide range accessoires sluit u uw klant vandaag al aan op de wereld van morgen!
Het probleemloos installeren van bekabeling en het configureren van een storingsvrij netwerk, begint met kwalitatief goede materialen. Materialen die goed op elkaar zijn afgestemd, die zich snel en efficiënt laten monteren en waar zowel u als uw klanten na installatie weinig omkijken meer hebben.

Bekijk UCS artikelen op onze webshop

Over UCS
UCS – Universal Connection Systems – heeft zijn jarenlange ervaring omgezet in een hoogwaardig product voor een betaalbare prijs. Wij leveren producten die doen wat ze moeten doen. Tegelijk kennen we alle ins en outs van een probleemloze installatie. Koper, glas of bekabeling met specifieke functies? Kantoor, datacenter of outside plant? UCS is een merk voor en door installateurs met prestaties waarop uw afnemers kunnen vertrouwen.

Infrastructurele bekabeling
In glas en koper biedt UCS een ruime assortiment voor de professionele aanleg van elke infrastructuur, zoals kasten, HDPE of handholes. Daarnaast leveren we de techniek om panden aan elkaar te koppelen of met het wide area network (WAN) te verbinden.
Ook externe netwerken bepalen de prestatie van ICT-systemen. Glasvezel bezit momenteel de beste eigenschappen voor onze toekomstige communicatiebehoeftes over IP. Maar ook koper biedt tal van opties. Glasvezel biedt een hoge transmissiesnelheid, minimale storingsgevoeligheid en een lange levensduur. Maar ook bestaande kopernetwerken hebben meer bandbreedte gekregen. Ook biedt koper interessante opties voor ombouw of uitbreiding.

Datacenters
UCS levert een stevig productengamma het voor preventief en correctief onderhoud in datacenters. Maar ook voor het efficiënter inrichten of upgraden ervan. Naast kabels en connectoren, adviseren vindt u bij ons alles voor de inrichting van MER- en SER-ruimtes.
Systeembeheer, dataopslag en de beschikbaarheid van applicaties, vormen het hart van veel moderne bedrijfsprocessen. Een datacenter – waar alle informatie samenkomt en veilig kan worden opgeslagen – is voor de meeste organisaties een voorwaarde.
‘Down time’ leidt tot aanzienlijke productieverliezen. Echt verschil zit hem vaak in de details. En dus in hoogwaardige productkwaliteit.

Local area networks
LAN-bekabeling gaat doorgaans langer mee dan uw applicaties en hardware. Planmatige aanleg en gebruik van onze kwalitatieve producten betaalt zich direct terug. Zie bekabeling vooral niet als sluitpost. UCS kan u veel onderhoudskosten besparen.
Bekabeling bepaalt de kritische prestaties van ICT. Zijn wireless, VOIP, mobiel of thuiswerken lastig te integreren? Dan kan het zijn dat u capaciteit tekort komt. Overweeg dan eens een upgrade van de bekabeling. Op de functionaliteit van UCS kunt u rekenen!

Voor wie elk moment wil kunnen beschikken over alle relevante data is ‘up time’ cruciaal. U regelt het met UCS.

Bekijk UCS artikelen op onze webshop

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.