Wavin

Connect to be better
Wavin levert effectieve oplossingen voor essentiële behoeften van het dagelijks leven: een veilige distributie van drinkwater en gas, duurzaam beheer van regenwater en afvalwater, energie-efficiënte verwarming en koeling van gebouwen, elektro, telecom en industriële toepassingen.

Leidingsystemen
Wavin is de expert in ondergrondse leidingsystemen en gerelateerde services voor riool, weg-drainage, drinkwater, gas, telecommunicatie en industriële toepassingen.
Ook Cable Concepts Center voert het Wavin-assortiment.
Van product-ontwerp tot en met after-sales-service: kwaliteit staat bij Wavin Nederland voorop! Wavin bezit al jaren het ISO 9001 kwaliteitscertificaat. Ook zijn de producten voorzien van de keurmerken KOMO, KIWA, KEMA of Gastec Qa.

Wavin netwerk
Het hoofdkantoor van Wavin Groep is gevestigd in Zwolle, Nederland. Wavin Groep heeft vestigingen in meer dan 25 landen met meer dan 30 productielocaties. Buiten Europa opereert Wavin via een wereldwijd netwerk van agenten, licentiehouders en distributeurs. De Wavin Groep heeft meer dan 5500 medewerkers en heeft een jaarlijkse omzet van circa € 1,2 miljard. Sinds 2012 is Wavin onderdeel van de Mexichem Groep, de Latijns Amerikaanse wereldleider in leidingsystemen en petrochemische industrie.


Wavin Nederland heeft ongeveer 385 medewerkers, verdeeld over de hoofdvestiging in Hardenberg en 17 filialen verspreid over Nederland.