Wavin

Connect to better

Wavin

Wavin in het kort
Wavin levert effectieve oplossingen voor de essentiële behoeften van het dagelijks leven. Zo zorgen ze voor een veilige distributie van drinkwater en gas, duurzaam beheer van regenwater en afvalwater, energie-efficiënte verwarming en koeling van gebouwen, elektro, telecom en industriële toepassingen. Het bedrijf is de expert in ondergrondse leidingsystemen en gerelateerde services voor riool, weg-drainage, drinkwater, gas, telecommunicatie en industriële toepassingen.

Wavin Nederland
Cable Concepts Center is trotse distributeur van Wavin in Nederland. Van product-ontwerp tot en met after-sales-service: staat kwaliteit voorop! Verder bezit het bedrijf al jaren het ISO 9001 kwaliteitscertificaat. Ook zijn de producten voorzien van de wereldwijd bekende keurmerken KOMO, KIWA, KEMA of Gastec Qa.

Datacom
Door de opmars van draadloze netwerken blijft er vraag naar hoogwaardige datanetwerken. Als antwoord op deze nieuwste technologische trend voor de aanleg van telecom- en IT-netwerken heeft Wavin een systeem van microgeleidebuizen ontwikkeld. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor telecom- en IT-netwerken, en in het bijzonder voor backbonenetwerken, stadsnetwerken en lokale netwerken met FTTH-technologie.

De geleide HDPE buisconcepten van Wavin beschermen (glasvezel)kabels en zorgen ervoor dat netwerken gemakkelijk en kosteneffectief uitgebreid of aangepast kunnen worden.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem hier contact op met een van onze specialisten.

Wavin Novonet DB
In de afbeelding hierboven is de Novonet DB serie van Wavin te zien. De ideale oplossing voor de aanleg van hoofdleidingen in glasvezelnetwerken.

Wereldwijd
Wavin levert wereldwijd innovatieve oplossingen voor bouw en infrastructuur. Met meer dan 60 jaar expertise wil het bedrijf enkele van de grootste uitdagingen in de wereld aangaan: veilige en efficiënte watervoorziening, betere sanitaire voorzieningen en hygiëne, klimaat bestendige steden en betere bouwprestaties. 

Verder willen ze ook bijdragen aan positieve veranderingen in de wereld. Dit willen ze realiseren door het bouwen van gezonde, duurzame omgevingen. Het bedrijf werkt samen met stadsbestuurders, ingenieurs, aannemers en installateurs om steden toekomstbestendig en gebouwen comfortabel en energiezuinig te maken.

Wavin maakt deel uit van Orbia, een gemeenschap van bedrijven met een gezamenlijk doel: het leven in de hele wereld vooruit helpen (“To advance life around the world”). Wavin Nederland heeft 385 medewerkers en in totaal heeft Wavin ruim 11.500 medewerkers in meer dan 40 verschillende landen. 

Het bedrijf richt zich op een efficiënte en veilige watervoorziening in alle aspecten van bouw en infrastructuur – van ontwerp tot installatie en onderhoud, van bron tot kraan. Daarnaast focussen ze zich op het creëren van betere sanitaire voorzieningen en hygiëne door (afval) wateroplossingen te bieden aan landelijke en stedelijke gebieden over de hele wereld. 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.