Datacenters en Telecom

Werelds communiceren is een kwestie van connecties. We kijken gemiddeld 85 keer per dag op onze mobiele telefoon om onze mail en apps te checken. De verfijning en intensiteit van communicatienetwerken is onderdeel van onze moderne wereld. Dé reden ook waarom de vraag naar breedbandoplossingen en glasvezelnetwerken blijft stijgen. Het systeem is zo sterk als de zwakste schakel. En die wil niemand zijn.

3C levert niet alleen optische glasvezel- en koperkabelsystemen en connectiviteitsproducten voor spraak-, video- en datatransmissie maar ook alle benodigde connectiviteitscomponenten en accessoires. Van schotel tot schakelkast; u staat er nooit alleen voor. Of het nu gaat om Fiber to the Home (FTTH), Fiber to the Office (FTTO), Fiber to the Curb (FTTC), Hybrid Fiber Coax (HFC), Carrier (Dark Fiber) of Fiber in the Home (FITH).

Wij adviseren u bij installatie en configuratie, zodat u de complete oplossing levert waar uw opdrachtgever om vraagt. Ook hebben we alles in huis voor de inrichting van datacenters. Van vloersysteem en kast tot patchpaneel. En van Fiber Entry Rooms (FER), Cable Entry Rooms (CER) en Meet Me Rooms (MMR) tot Colocatieruimtes. Onze eenstopstrategie scheelt u veel werk.

Innovatieve en toekomstbestendige data- en telecomoplossingen haalt u in Leusden. Wij sluiten u aan op de toekomst. Flexibel, kostenbesparend en overzichtelijk. Werelds, toch?

Bekijk Datacentersoplossingen op onze webshop