Rittal

Faster – better – everywhere
Sinds de oprichting in het jaar 1961 heeft Rittal zich continu doorontwikkeld tot wereldwijd toonaangevende systeemleverancier voor kastsystemen, stroomverdeling, klimatisering, IT-infrastructuur, software en service.

Het hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Herborn. Met ruim 100 dochterondernemingen en vestigingen over heel de wereld is Rittal een ‘global player’.

Rittal. The System
Vandaag de dag biedt “Rittal – The System.” een perfect afgestemd systeemplatform. Dit systeem combineert producten, toekomstgerichte engineering-oplossingen en wereldwijde service die tegemoet komt aan vele eisen. En dit in verschillende branches – van de machine- en installatiebouw via de automobielindustrie tot en met de informatietechnologie. Alles in één hand, alles in de beste kwaliteit. Daarvoor staat “Rittal – The System.”

Trendsettend en innovatief
Rittal is een toonaangevende producent van behuizingen met een breed scala aan accessoires. 10.000 medewerkers produceren en ontwikkelen er schakelkastsystemen, elektronicaopbouwsystemen, schakelkastklimaatbeheersing, stroomverdelingscomponenten, dataoverdrachtscomponenten en CS behuizingen voor buitenopstelling ten behoeve van communicatiesystemen.

Rittal is een trendsetter en innovator. De constante dialoog met haar relaties vertaalt het bedrijf in nieuwe producten. Het streven is en blijft om voorop te lopen in design, techniek en marktontwikkelingen.