Rittal

Faster – better – everywhere

Rittal


Sinds de oprichting in het jaar 1961 heeft Rittal zich continu doorontwikkeld tot wereldwijd toonaangevende systeemleverancier voor kastsystemen, stroomverdeling, klimatiseren, IT-infrastructuur, software en service. Dit resulteert erin dat de Rittal kast wereldwijd bekend is.

Een Rittal kast is niet zomaar een patchkast, Rittal streeft naar modulariteit en innovatie en is continu bezig om haar producten te vernieuwen. Het ecosysteem van Rittal patchkasten IT is zo gemaakt dat alle onderdelen gebruik maken van gestandaardiseerde componenten. Rittal’s visie is om systemen en oplossingen om een schaalbare, kosteneffectieve IT-omgeving te creëren voor edge- en cloudscenario’s die aan alle denkbare vereisten voldoet.

Bekijk Rittal artikelen op onze webshop

Rittal IT rack systems
Rittal’s IT racks

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.

Rittal. The System
Een Rittal kast is meer dan alleen een kast. Het is perfect afgestemd systeemplatform vandaar ook de productlijn “Rittal – The System.”. Dit systeem combineert producten, toekomstgerichte engineering-oplossingen en wereldwijde service die tegemoet komt aan vele eisen. En dit in verschillende branches – van de machine- en installatiebouw via de automobielindustrie tot en met de informatietechnologie. Alles in één hand, alles in de beste kwaliteit.

Trendsettend en innovatief
Ze positioneren zich als een toonaangevende producent van behuizingen met een breed scala aan accessoires. 10.000 medewerkers produceren en ontwikkelen er schakelkastsystemen, elektronicaopbouwsystemen, schakelkastklimaatbeheersing, stroomverdelingscomponenten, dataoverdrachtscomponenten en CS behuizingen voor buitenopstelling ten behoeve van communicatiesystemen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Herborn. Met ruim 100 dochterondernemingen en vestigingen over heel de wereld is het bedrijf uitgegroeid tot een ‘global player’.

Rittal is een trendsetter en innovator. De constante dialoog met haar relaties vertaalt het bedrijf in nieuwe producten. Het streven is en blijft om voorop te lopen in design, techniek en marktontwikkelingen. Dit streven is ook terug zien in hun nieuwste product. Lees hier meer

Cable Concepts Center levert al jaren lang Rittal patchkasten en Rittal serverracks, Wij weten als geen ander hoe het aanbod in elkaar steekt en staan in direct contact met Rittal Nederland om aan uw wensen te voldoen.

Bekijk Rittal artikelen op onze webshop